Trænger du og dit kor til et musikalsk løft?

Som dirigent kan du opleve, at du ved, hvordan det skal lyde, men ikke kan få dem frem. Hvis teknikken spænder ben for det musikalske udtryk, er det muligt at komme videre og få musikken frem i de arrangementer, som I har indstuderet!

Som vocal coach kan jeg hjælpe jer med at få intonationen tilbage på sporet og trække klangfarverne frem. Jeg kan arbejde med groove og grounding, få lyd og feeling frem. Jeg giver et overskueligt sangteknisk indblik, på alle niveauer.

Som vocal coach arbejder jeg med kor, dirigenter og sangere – også gerne individuelle sangere til masterclass.

Jeg er uddannet i 1998 som rytmisk sanger og musikpædagog på Det jyske Musikkonservatorium (Rytmisk Musik og Bevægelse). Se hele mit CV her.

 

Pakke 1
En dags intensivt arbejde hos jer (ca. 7 timer inkl. pauser)
Pris: 6000.00 kr. excl. Transport og forplejning

Pakke 2
Jeg arbejder intensivt med jer på jeres kor-weekend, lørdag og søndag
Pris. 9000.00 kr. excl. Transport, overnatning og forplejning

Har I et behov, der ikke er dækket af ovenstående pakker er I velkomne til at kontakte mig, så tager vi en snak om behov og muligheder.

 

“Thank you once more for the wonderful masterclass in The Real A Cappella Festival. Now that we have been rehearsing you and your teachings have been often on our minds. The masterclass really broadened our conceptions of making vocal music.”
Ensemble Norma, fra Finland.

“Med sit smittende humør, sin dybe faglige fundering og stærke personlige udstråling er Mette på fineste måde i stand til at formidle og levendegøre rytmisk sangteknik. Og korsangerne går videre med helt nye indsigter i deres stemmemateriale og masser af lyst til at arbejde videre.”
Klavs Højberg-Pedersen, dir. for Køge Bugt koret